Ventuze din silicon- O optiune pentru inlaturarea celulitei

ventuze silicon

Ventuzele din silicon sunt folosite in ziua de azi, mai ales atunci cand vine vorba despre masajul anticelulitic. Stim cu totii ca celulita poate fi uneori o problema destul de importanta, mai ales din cauza ca ea ne poate pune mereu in niste situatii jenante. Si asta mai ales in cazul femeilor, pentru ca multe dintre acestea se simt jenate chiar si sa mearga la piscina vara, din cauza ca prezinta celulita pe corp. Insa, exista un mod destul de bun de a scapa de celulita in ziua de azi, iar acesta poarta numele de masaj anticelulitic realizat cu ajutorul unor ventuze de masaj. Vezi mai multe www.ventuze-masaj.ro/ventuze-silicon

ventuze silicon

Astazi, tot mai multe femei aleg sa scape de celulita cu ajutorul masajului cu ventuze. Chiar daca in China aceasta metoda este folosita inca din Antichitate, in tara noastra ea nu a fost atat de populara, pana azi, cand au aparut ventuze din silicon special pentru a se putea folosi in combaterea celulitei. In ziua de azi, masaj anticelulitic realizat cu ajutorul unor ventuze pentru masaj, este utilizat in majoritatea centrelor spa din tara noastra, la niste preturi destul de echitabile, pentru ca fiecare persoana care doreste sa recurga la aceasta metoda sa o poata face in voie.

Utilizarea ventuzelor din silicon este una destul de simpla. Pentru inceput nu trebuie decat sa se stranga putin in mana ventuza din silicon, pentru ca aerul prezent in interiorul acesteia sa fie inlaturat. Insa, inainte ca aceasta sa fie aplicata pe corp, suprafata pielii trebuie sa fie unsa cu un ulei de masaj, pentru ca ventuza sa poata aluneca usor, fara sa lezeze pielea. Aici este necesar de stiut faptul ca, ventuza trebuie sa se lipeasca pe piele cu tot conturul ei, iar dup ace aceasta va fi eliberata din stramtoare, in interiorul ei se va forma un vacuum puternic, pentru ca aceasta va incerca sa iti ia inapoi aerul pe care l-a dat afara atunci cand a fost stransa.

Ventuzele din silicon sunt de trei dimensiuni, printre care se numara ventuze mici, ventuza mijlocii si ventuze mari. Ventuzele din silicon mari sunt folosite pentru masarea suprafetelor mai mari ale corpului, cum este spatele. Ventuzele din silicon de marimi mijlocii sunt folosite pentru masarea abdomenului, a membrelor inferioare si superioare si a gatului. Ventuzele din silicon de marimi mici sunt realizate special pentru a putea fi folosite pentru masarea tenului. Este bine de stiut si faptul ca ventuzele de masaj nu sunt indicate sa fie folosite de catre femeile insarcinate si nici de persoanele care prezinta unele boli ale pielii precum dermatita si in niciun caz de catre persoanele care sufera de boli cardiace sau de catre copiii de varste mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *