Ce tip de televizor ar trebui sa imi cumpar?

Buna intrebare. De fapt, majoritatea celor care doresc sa isi achizitioneze in ziua de astazi un televizor sunt mereu in dubii, iar asta se datoreaza in special faptului ca in ziua de astazi, pe piata, exista o foarte mare varietate de televizoare. Si ele inca evolueaza.

tipuri de televizoare

Tehnologia cu care sunt create televizoarele, dupa cum foarte bine stim cu totii, evolueaza foarte repede, as putea spune ca de la an la an. Asta inseamna ca niciodata nu poti spune “ Wow, mi- am cumparat un televizor ultimul racnet!” Tocmai de aceea, atunci cand doresti sa iti cumperi un televizor, de care sa te poti bucura si de care sa fii mandru, nu trebuie sa te grabesti. Atunci cand mergi intr- un magazin in care se vand televizoare, cu siguranta ca vanzatorul o sa incerce sa iti bage pe gat mai multe tipuri de televizoare, incercand sa te faca sa citesti lista de specificatii a acestora.

Ceea ce vreau eu sa iti spun este ca, lista de specificatii este doar partial reala, ea fiind facute in marea majoritate a cazurilor cu alte scopuri. Lista de specificatii pe care o vedeti in magazinele unde se vand televizoare, de obicei atasata sub fiecare tip de televizor, este facuta in mare parte in scopuri de marketing. Adica, rolul ei principal este sa te faca sa cumperi televizorul respectiv. Tocmai din acest motiv trebuie neaparat sa stii dinainte, cercetand internetul si citind unele articole cum este acesta, ce fel de televizor trebuie sa cumperi.

In primul rand, este indicat sa alegi un televizor care sa aiba un pret pe care sa ti- l poti permite, pentru ca un lucru clar pe care il stiu despre televizoare este ca acestea nu sunt o investitie profitabila. Intr- adevar, de un televizor te poti bucura pentru o perioada buna de timp, insa mai apoi cand vor aparea altele mai performante, ti le vei dori cu siguranta. Apoi, este recomandat sa tii cont in mare parte chiar si de functiile suplimentare ale acestuia si de ceea ce poate el sa faca. Iar in acest caz este indicat sa va documentati foarte bine inainte de a merge intr- un magazin sa cumparati un televizor, deoarece elemente pe care acum inca nu le cunoasteti, precum rata de contrast, nivelul de negru sau frecventa, v- ar putea fi de mare folos sa alegeti unul bun.

Statisticile arata ca cele mai vandute tipuri de televizoare in tara noastra sunt LCD- urile si LED- urile. Acest lucru deoarece, atat LCD- urile, cat si LED- urile au un pret mult mai scazut decat Smart TV- urile de ultima generatie si mai mult decat atat, ofera imagini exceptionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.