Moduri simple si inteligente pentru a te auto motiva

“Fii mizerabil sau motiveaza-te. Orice ar trebui sa fie facut, este mereu alegerea ta.” Wayne Dryer

“Oamenii zic in mod obisnuit ca motivatia nu rezista. Ei bine, nici o imbaiere nu rezista si de aceea o recomandam in fiecare zi.”

Zig Ziglar

“Ma gandeam intr-o buna zi si mi- am dat seama ca, daca as avea pe cineva in spate care sa ma motiveze, as putea sa fac o diferenta uriasa. Nimeni nu a venit sa preia acel rol, asa ca am devenit eu insumi acea persoana pentru mine.”

Necunoscut

In unele zile, te trezesti motivat si pregatit sa infrunti orice si in alte zile te simti greoi si iti este greu sa continui si sa gasesti acea pornire interioara. Cel putin, asa pot spune din experienta mea de viata. In ultimii peste 10 ani, am gasit unele strategii simple si inteligente care functioneaza pentru mine pentru a imi schimba atitudinea si pentru a rezolva lucrurile.

Aici iti sunt prezentate 2 dintre sfaturile si obiceiurile mele preferate pentru a face acest lucru:

  • Trebuie doar sa incepi si lasa motivatia sa te ajunga din urma

Nu e nevoie sa astepti motivatia pentru a incepe un lucru. Daca vrei sa muncesti in mod consistent in fiecare zi, uneori trebuie pur si simplu sa te apuci de treaba. Si partea amuzanta este ca, dupa ce am lucrat o perioada, lucrurile par din ce in ce mai usoare si mai distractive si motivatia ma ajunge mereu din urma.

  • Poti incepe cu pasi mici, daca pasii mari te fac sa procrastinezi: daca un anume proiect sau sarcina ti se pare prea mare si prea dificila, nu lasa ca acest lucru sa te faca sa iti pierzi vremea. In schimb, poti sa imparti totul in pasi mici, pe care ii poti urma pentru a inainta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.