HP Officejet Pro 6970 O investitie inspirata

HP Officejet Pro 6970

Innoirea sau modernizarea afacerii sau produselor din jurul vostru poate fi o investitie necesara in unele cazuri insa la fel de simplu poate fi si o situatie impus de defectarea unor produse mai vechi. Daca discutam despre produsele de birotica si de perifericele fie ca sunt de iesire sau de intrare din cadrul unui birou atunci mai mult ca oricand pentru o eficienta sporita a voastra si a celor din jurul vostru trebuie ca acestea sa fie la un inalt nivel de performanta. Daca vreti sa faceti acest pas de modernizare puteti foarte usor sa va orientati si catre utilizarea unor dispozitive multifunctionale si care va pot oferii numeroase avantaje iar HP Officejet Pro 6970 poate fi unul dintre aceste modele sau produse.

HP Officejet Pro 6970

Primul element adus de un astfel de model multifunctional are legatura cu faptul ca elimina unele dispozitive si va permite sa modernizati si in acelasi timp sa organizati mult mai eficient biroul sau spatiul de lucru. Ceea ce detine HP Officejet Pro 6970 este o imprimanta, un scaner, un fax dar si posibilitatea de a copia unele documente si astfel sa aveti si un xerox si totul intr-un produs compact si cu un design modern. Pozitionarea acestuia nu va fi nici ea o mare problema chiar daca discutam despre 4 in 1 si veti ave anevoie de un spatiu de minim 463.7 x 390 x 228.67 mm. Ceea ce poate constituii un avantaj major este prezenta unei tehnologii wi-fi care va ajuta atat in partea de utilitate si folosire cat si in ceea ce priveste amenajarea prin eliminarea cablurilor mai ales daca este vorba ca acest multifunctional sa deserveasca mai multe birouri.

O investitie avantajoasa

Materializarea beneficiilor poate incepe de la prima punere in functiune a modelului HP Officejet Pro 6970 iar acest lucru datorita faptului ca veti putea primi orice document ati avea nevoie intr-un singur loc dar si sa il printati sau sa scanati pentru a il trimite in alta parte. Daca ne referim la beneficiile prin comparatie cu alte modele acestea pot incepe cu latura consumabilelor pe care sa le utilizati dar si a alimentarii foarte usoare cu pana la 225 coli pentru alimentare si de pana la 60 coli pentru output. Dimensiunea sau mai bine spus formatul acestor coli sau a suportului de imprimare poate varia si el de la unul A4, la A5, B5, Letter sau legal.

Daca trecem la viteza de lucru si la timpul pe care il puteti economisi cu acest model veti avea la dispozitie o viteza de imprimare de pana la 30 ppm pentru imprimarea alb negru si o viteaza de pana la 26 ppm pentru imprimarea color. Trecerea la scaner presupune prezenta unei rezolutii de pana la 1200 dpi, a unei arii de scanare de 216 x 356 mm sau a pana la 256 niveluri de gri. Ultimul dar nu cel din urma element este faxul iar capacitatea de memorare de pana la 100 pagini sau viteaza de transmisie a acestuia de 4sec/ pagina poate fi mai mult decat avantajoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.