Intretinerea oja semipermanenta

Intretinerea-oja-semipermanenta

Oja semipermanenta este un hibrid intre gel si oja clasica. Multe persoane aleg oja semipermanenta in locul ojei clasice, fiind mult mai rezistenta si avand un timp de uscare mult mai rapid, aceasta uscandu-se doar la lampa.

Oferim calitate doar celor care vor

De-a lungul timpului, tehnicile au evoluat, atat cele de aplicare a ojei semipermanente cat si de intretinere. Descoperindu-se ca anumite tehnici din timpuri nu erau atat de eficiente, chiar facand rau unghiei naturale au fost aduse imbunatatiri, la care din pacate ne confruntam cu o mare problema: acceptarea noilor proceduri de catre cliente invatate de foarte mult timp cu stilul vechi de aplicare si intretinere.

Sunt multe persoane care nu accepta schimbari de nici un fel in viata lor, care nu vor sa auda de sfaturi sau tehnici noi, fiind convinse ca ceea ce au intalnit pana acum in saloane a fost corect. Noi ne concentram atentia insa, spre persoanele deschise la nou, persoane ce cauta calitate si carora le pasa mai mult de sanatatea lor decat de vechile conceptii.

Despre importanta bazei si aplicarea corecta a ei

Noile tehnici au o logica, nu sunt doar vorbe, ci sunt testate si demonstrate. Dupa cum stim, pentru aplicarea ojei semipermanente se aplica inainte o baza. Mai nou, au aparut pe piata pentru a ne usura munca, ojele 3 in 1 sau One step, ce contin si Baza si Finish.

Ar fii ideale pentru noi tehnicienii… dar mai degraba in teorie. In practica, lucrurile stau diferit. Baza joaca un rol foarte important de acoperire a imperfectiunilor unghiilor naturale si intarire a acestora, si nu se aplica oricum, ci cu o tehnica anume.

Ca sa realizati cat mai corect aceasta tehnica trebuie sa urmati un curs de specialitate in care invatati trucuri importante de realizare a unei manichiuri perfecte. Desi la prima vedere ati spune ca nu aveti nevoie de un curs pentru asa ceva, pentru ca este cat se poate de simplu, de fapt este putin mai complicat decat ganditi. (vedeti blog – „De ce să fac un curs, dacă pot învăța de pe Youtube?„)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.