De ce nu mai IESE lumea in STRADA ? Dezvaluiri INCREDIBILE

De-ce-nu-mai-IESE-lumea-in-STRADA

De ce nu mai IESE lumea in STRADA ? Dezvaluiri INCREDIBILE. Oare ce se intampla de lumea iese in numar tot mai mic in Piata Universitatii? Oare cei ce au protestat in numar de peste 20.000 in prima si a doua zi s-au multumit cu demisiile lui Ponta, Piedone si Oprea? Asta a inseamat pentru ei schimbarea UNUI SISTEM, demisia a trei oameni politici?

S-au cine stie ce s-a intamplat la Cotroceni, poate presedintele Iohannis le-a cerut oamenilor sa opreasca protestele, si primul lucru prin care s-a incercat acest lucru, a fost aducerea acelei scene pe care, daca s-a observat bine, s-au urcat MARE parte din CEI CE AU FOST LA COTROCENI, si, tocmai din cauza circului facut acolo lumea a decis sa iasa in numar tot mai mic.

Mai mult, se pare ca lumea a iesit in CEl MAI MIC NUMAR din aceste cinci zile, SAMBATA, iar, normal, sambata ar fi trebuit sa se iese in numar mare in strada, pentru ca multa lume avea LIBER de la serviciu. Sau, cine stie? Poate Iohannis le-a spus ca nu va veni in strada si ca sa nu mai stea acolo, iar, declaratiile acestuia ca va veni in Piata au fost doar niste jocuri.

Sa vedem ce se va intampla cand fostul PDL-IST Dacian Ciolos va fi desemnat Prim-Ministrul ROMANIEI, oare atunci lumea va iesi in strada sa strige si impotriva lui Iohannis? Aici, s-ar cam intelege ca tot ce s-a intamplat in primele doua zile a fost o miscare politica, doar pentru a demisiona cei trei, iar, in acest moment, in Piata au ramas doar cei ce cred intr-o SCHIMBARE TOTALA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.