Inchirieri masini Bucuresti

Compania Premium Rental pune la dispozitia clientilor o gama variata de automobile care va pot fi livrate acolo unde doriti pe raza municipiului Bucuresti.

In momentul in care rezervati masina trebuie sa specificati si locatia unde doriti sa va fie livrata. Compania noastra de rent-a-car va livra masina dorita la ora dorita pe raza municipiului Bucuresti . Pe toata durata sederii dumneavoastra in Bucuresti puteti avea o masina sigura, si oricand la dispozitia dumneavoastra. Impreuna cu masina, atunci cand inchiriati, angatii companiei noastre de rent-a-car va vor pune la dispozitie un numar de telefon pentru situatii de urgenta si mai ales toate documentele masinii. In caz de accident veti avea un numar de telefon unde sa apelati si cineva va va prelua imediat. Premium Rental este compania de rent-a-car care va ofera servicii complete si transparente . Oferim clientilor nostrii cele mai bune masini, promptitudine si mai ales servicii de calitate. Automobilele noastre sunt din anul 2012 pana in prezent, au toate dotarile necesare si sunt mereu la dispozitia dumneavoastra! Indiferent de automobilul ales, de locatia unde doriti sa va fi adusa masina, compania noastra Premium Rental va fi mereu la dispozitia dumneavoastra!

Sincronicitate si alta nu…

…atunci cand esti pe drumul tau iti apar in cale si cele mai bune oportunitati, ti se deschid drumurile si intalnesti oamenii potriviti tie. Asta mi s-a intamplat mie azi. Eram indecisa vizavi de achizionarea unei vacante si tot imi cautam scuze sa anulez, desi am platit prima rata. Eram chiar dispusa sa pierd banii platiti…azi m-a sunat o fosta colega, sa ma intrebe ceva si sa-mi spuna ca ea e prietena cu directoarea agentiei…nu avea nici o legatura acest lucru cu discutia noastra. Pentru mine a fost exact mesajul pe care trebuia sa-l aflu…maine platesc si a doua rata. Si, incep pregatirile pentru vacanta pe care mi-o doresc atat de tare…

Universul iti raspunde fara intarziere atunci cand mergi pe drumul tau!

Lasă un răspuns