Atelier de pictat cuiburi la târgul Bounty Fair

Când pomii îmbracă haine albe și păsările ciripesc de zor, e tare plăcut să petreci timp în natură și să te bucuri de aceste frânturi de frumos. Însă, în natură, echilibrul nu s-a mai păstrat asa de bine.

De exemplu, în zonele urbane, acolo unde arborii bătrâni și scorburoși sunt tot mai rar întâlniți, este nevoie de instalarea cuiburilor artificiale, astfel încât păsări precum pițigoiul mare, pițigoiul albastru, țicleanul, măcăleandrul, graurul sau alte specii să-și poată crește puii, după ce ouăle au fost clocite.

Clubul Morișca vă propune atelierul de pictat cuiburi artificiale din lemn, pentru cei care doresc să ajute păsările sălbatice. Pe lângă partea educativă, participanții se vor relaxa pictând sau decorând cu tehnica șervețelului cuiburile concepute special pentru păsările din grădină.

Cuiburile – marca Hortieco –  au fost testate, respectă cerințele biologice ale speciilor și vom utiliza vopsea ecologică, pe bază de apă. În afară de cuiburi, vom aduce și plăcuțe decorative din lemn care pot fi pictate și apoi oferite unei persoane dragi. În funcție de obiectul decorat, atelierul poate costa între 10 si 50 de lei. Nu există limită de vârstă.

Vă așteptăm cu drag duminică, 24 aprilie, de la ora 10:00 la 19:00, să vă puneți creativitatea la lucru.

Atelierul are loc în cadrul evenimentului de handmade românesc Bounty Fair, duminică, 24 aprilie 2016, organizat la Casa Universitarilor București. Atelierele de la târg se desfășoară între orele 10:00 și 19:00, fără să fie necesară o înscriere în prealabil.

Intrarea la întregul eveniment Bounty Fair costă 5 lei de persoană, dar copiii până în 14 ani pot intra gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.