Cele mai mari proteste din ultimii 26 de ani !

Cele-mai-mari-proteste

Cele mai mari proteste din ultimii 26 de ani ! Da, in Bucuresti si in toata tara se pregatesc cele mai mari proteste din ultimii 26 de ani, adica, cele mai mari proteste de la Mineriada si Revolutie, unul dintre aceste proteste fiind chiar astazi, unde, la protestul din Bucuresti au luat parte peste 20.000 de oameni, dar, pentru Joi s-a pregatit un alt protest, un protest la care si-au anuntat prezenta pe reteaua de socializare, Facebook, DEJA, peste 8.000 de oameni, insa, pana Joi, mai este timp ca aceasta cifra sa creasca, fiind posibil sa ne asteptam ca in Bucuresti sa fie din nou zeci de mii de oameni in strada.

Dar, Joi va fi un miting mic, fata de ceea ce se asteapta pe 1 Decembrie, unde, deja, peste 15.000 de oameni si-au anuntat prezenta, fiind probabil ca, pana la 1 Decembrie, cifra acestora sa se dubleze sau chiar sa se tripleze, deoarece mai sunt peste 3 saptamani pana la cel mai mare protest care se pregateste de catre societatea civila, in Romania nemaifiind pana acum asemenea proteste.

Conform ultimelor detalii, romanii vor continua sa iese in strada in fiecare zi pana cand se va face dreptate, acestea fiind spusele celor ce au organizat protestele. Revenim cu detalii cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.