Mirela Matichescu: Izolarea nu înseamnă abandon

”Pregătim un plan. Vedem ce și cum. Analizăm. Studiem. O să demarăm programe. Avem planuri. Ne gândim. O să implementăm măsuri. Cam așa arată modul ”concret” de relansare a economiei și salvarea țării din criză. În această realitate ilogica trăim când România este guvernată de liberali.

În tot acest timp, guvernele altor țări nu au stat prea mult pe gânduri și au implementat de urgență măsuri reale și imediate de salvare a economiei și mai ales de protejare a populației de efectele crizei economice. La noi este o brambureală decizionala de nu mai înțelegi nimic. Nimeni nu știe ce și cum sau când. O să fie! Când? La paștele cailor? Aloo, au trecut 6 luni de la preluarea guvernării și 40 și ceva de zile de la intrarea în starea de urgență, iar abulicul guvern al lui Orban Ludovic încă nu a reușit să afle cum se guvernează responsabil.”

Mirela Matichescu: Izolarea nu înseamnă abandon.

”Izolarea și distanțarea socială nu trebuie să însemne abandon și alienare.

Izolrea nu înseamnă abandon! Distanțarea socială nu înseamnă alienare! Niciun român nu este singur și niciun român nu trebuie lăsat singur. În această perioadă în care cuvintele “izolare” și “distanțarea socială” au devenit mai frecvente decât “Bună ziua!”, riscul cel mai mare este ca românii să ajungă să se ferească de români.

Social-democrația înseamnă grijă față de oameni, iar grija înseamnă ca niciun român nu fie lăsat în urmă. Pentru că noi, PSD, chiar facem ceea ce spunem și chiar facem lucrurile în care credem, am lansat platforma pe. Această pagină de internet este un instrument, prin care aleșii locali ai PSD vor veni în ajutorul românilor pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Concret, românii care au nevoie de ajutor în ceea ce privește:

  1. a) aprovizionare (alimente și medicamente),
  2. b) asistență medicală,
  3. c) asistență juridică,
  4. d) consultanță financiară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.