Anunta lumea despre siteul tau web

Ok, deci ti- ai aranjat siteul web. Ai publicat niste continut mai interesant. Unii cititori ar putea incepe sa apara. Dar cum poti sa faci reclama siteului tau web pentru a iti consturi cu adevarat o audienta ?

Ei bine, eu am avut noroc cu cateva mentiuni pe platformele de socializare inca din timp ( desi articolele care erau mentionate erau foarte utile si am depus niste eforturi in plus cu ele).

Dar ce poti sa faci daca nu se raspandesc vorbele inca din timp ?

Unul dintre cele mai bune moduri pe care le-am descoperit ca poti atrage cititorii care sa se bucure de continutul tau si sa iti ramana fideli pentru cel putin o perioada este sa postezi si pe alte bloguri din nisa ta.

Cum poti sa faci acest lucru ?

-Contacteaza oamenii: Cauta pe Google si contacteaza pur si simplu alti oameni din nisa ta care zic ca pot gazdui postarile altor oameni

-Scrie despre un subiect care sa se potriveasca dorintelor celui ce detine acel site web si despre care crezi ca se potriveste audientei sale

-Fa astfel incat sa ii fie usor persoanei care iti gazduieste articolul: Sa nu uiti sa editezi si sa verifici si poate chiar sa formatezi articolul inainte de a il trimite pe acel site web. Fa astfel incat proprietarul siteului web doar sa trebuiasca sa iti copie si sa iti publice articolul. Si eu obisnuiam sa mai public articolele altor oameni acum cativa ani si imi placea foarte mult atunci cand oamenii imi trimiteau articole deja pregatite asa cum trebuie. Nu imi placea delor atunci cand oamenii imi trimiteau niste ciorne lenese si se asteptau ca eu sa le pregatesc si sa le fac munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.