Moduri simple de a pierde in greutate

Hai sa trecem direct la subiect. Fa aceste lucruri si dieta ta va deveni mai buna. Probabil mult mai buna. Aceste lucruri ar putea fi evidente, dar, din propria mea experienta, pot spune ca oamenii au probleme in a urma regulile de baza. Cred ca cu totii suntem diferiti si, prin urmare, suntem diferiti in privinta a ceea ce ne stimuleaza din punct de vedere mental atunci cand vine vorba de instructiuni. Dar nu iti pot spune cate diete am analizat care nu “functionau” si care se concentrau, de exemplu, pe gluten, pe Paleo sau pe orice trend al anului respectiv, dar nu se concentrau asupra a 3 elemente foarte simple.

Daca iti doresti sa pierzi in greutate, este vital sa adopti aceste 3 diete, indiferent de modul in care te hranesti, fie ca este vorba de multe proteine, de un aport mare de carbohidrati, de multe grasimi sau de fructe.

Bea mai multa apa

Multi oameni mananca prea mult pentru ca sunt deshidratati. Bea cate doua pahare de apa in fiecare dimineata si continua in acest mod pe pracrusul intregii zile. Un tel bun este sa bei cel putin 8 pahare de apa in fiecare zi. Sau, hai fie, poti sa bei si cate 10 pahare de apa in fiecare zi. Ai putine sanse sa bei prea multa apa si pun pariu ca oricum deja bei prea putina apa. O sa fii uimit de cat de bine o sa te simti si cat de bine o sa poti functiona atunci cand esti hidratat asa cum trebuie.

Lasă un răspuns